Uw kilometers registeren

Omdat de basis van de gestaffelde bijtelling bestaat uit een juiste rittenadministratie, moet deze worden bijhouden door middel van een rittenregistratiesysteem. Dit zorgt ervoor dat de rittenregistratie kwalitatief en volledig is en voldoet aan alle gestelde eisen vanuit de Belastingdienst.

Certificaat op uw rittenregistratie

In november 2013 heeft de keurmerkorganisatie “Stichting keurmerk ritregistratiesystemen” een keurmerkcertificaat uitgebracht voor rittenregistratiesystemen. In Nederland zijn er tientallen leveranciers van dergelijke systemen, waarbij de kwaliteit veelal uiteen ligt. Daarom was er vanuit de Belastingdienst, verschillende branchepartijen en de leveranciers van rittenregistratiesystemen de wens tot het opzetten van een norm welke is ontwikkeld. Dit betekent dat een gecertificeerd rittenregistratiesysteem:

Gecertificeerd rittenregistratiesysteem

TrackJack Europe is marktleider op het gebied van kwalitatieve rittenregistratiesystemen en is in november 2013 gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen. Klik hier voor meer informatie over TrackJack Europe of vraag een vrijblijvende offerte op.

Advertentie

TrackJack PRO Fiscaal

Overtuigt? Bestel dit unieke product direct in onze webshop, en ontvang de hardware al de volgende werkdag!

Bestellen in de webshop